STRAFFESAGER   |   SELSKABSRET   |   ANSÆTTELSESRET  |   ERHVERVSLEJERET   |   KONTRAKTER   |   FAST EJENDOM


TELEFON

+45 61 78 06 82

Forside   »   Bolighandler

BOLIGRÅDGIVNING
ØNSKER DU HJÆLP TIL KØB AF DIN NÆSTE BOLIG ELLER SOMMERHUS?

Ønsker du rådgivning fra en erfaren ejendomsadvokat, så kontakt advokat Allan Sørensen. Han har i mere end 10 år rådgivet private om køb af byggegrunde, parcelhuse, nedlagte landbrugsejendomme, fritidshuse og ejerlejligheder.

Rådgivningen omfatter om alle juridiske og økonomiske forhold forbundet med købet.

At købe bolig er for de fleste den største økonomiske investering i livet. Beslutningen bør derfor træffes på et solidt grundlag af undersøgelser og vurderinger. Når du har udset dig den perfekte bolig eller byggegrund, er det derfor en god idé at inddrage en ejendomsadvokat. Det er den sikreste måde til at undgå økonomiske og juridiske faldgruber og ubehagelige overraskelser.BOLIGRÅDGIVNING FRA A-Z FRA EN KOMPETENT OG ERFAREN BOLIGADVOKAT

Hos Clea Advokatfirma er du altid sikret en kompetent boligrådgivning fra A-Z og en professionel juridisk gennemgang af alt materiale vedrørende ejendommen. Din sag behandles af en advokat fra start til slut. Det sikrer tryghed for dig i alle faserne af dit boligkøb.

Rådgivningen i forbindelse med et privat boligkøb vil i de fleste tilfælde omfatte:

  • Gennemgang af købsaftalen og handlens øvrige dokumenter
  • Gennemgang af tilstandsrapport, el-installationsrapport og valg af ejerskifteforsikring
  • Indhentelse af eventuelle manglende oplysninger om ejendommen
  • Rådgivning til køber om handlens vilkår, valg af husforsikring og finansiering af købet
  • Godkendelse af handlen
  • Berigtigelse af handlen, herunder tinglysning af digitalt skøde samt udarbejdelse af refusionsopgørelse
  • Herudover vil køber ofte ønske rådgivning om købets betydning for købers private formueforhold, herunder om mulighederne for at ugifte eller ugifte samlevende kan sikre hinanden bedst muligt ved oprettelse af testamente.


FAST PRIS FOR KØBERRÅDGIVNING - FRA KR. 6.950,-

Der er stor forskel på prisen for advokatbistand ved et boligkøb, men det er altid væsentligt at være opmærksom på, at en billig løsning her og nu kan blive en dyr løsning på længere sigt, hvis der er forhold eller risici, som du ikke blev rådgivet tilstrækkeligt om, eller som du ikke forstod betydningen af. Hos Clea Advokatfirma er prisen for køberrådgivning altid fast. Det sikrer tryghed om udgifterne ved dit boligkøb.

LÆS MERE OM FAST PRIS FOR KØBERRÅDGIVNINGHAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?


Du er meget velkommen til at kontakte advokat Allan Sørensen for en uforpligtende drøftelse om juridiske forhold med relation til køb og salg af privat bolig eller fritidshus. Allan Sørensen har i mere end 10 år rådgivet om fast ejendom, herunder de juridiske og økonomiske forhold og risici forbundet med overdragelse af fast ejendom mellem private.
- Advokat Allan Østergaard Sørensen -

SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN