VIRKSOMHEDSRÅDGIVNING


Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og kommercielle forhold. Rådgivningen hos Clea Advokatfirma er koncentreret om specialeområderne selskabsret og generationsskifte, personalejuridiske forhold samt danske og internationale kontrakter og retsforhold. Allan Sørensen har endvidere stor viden om konfliktløsning og retssager.

Rådgivningen hos Clea Advokatfirma tilrettelægges efter din virksomheds konkrete behov. Hvad enten du ønsker ad hoc rådgivning eller et løbende samarbejde om din virksomheds juridiske forhold, så er Clea Advokatfirma det rette valg af samarbejdspartner.

Specialeområdet omfatter eksempelvis rådgivning om:

  • etablering af virksomhed og valg af selskabsform
  • rådgivning om generationsskifte
  • udarbejdelse af ejeraftaler (også kaldet anpartshaver- eller aktionæroverenskomster)
  • rådgivning om bestyrelsesforhold og ledelsesansvar
  • planlægning af generalforsamlinger og varetagelse af dirigenthverv
  • rådgivning om personalejuridiske forhold
  • rådgivning om og udarbejdelse af danske og internationale kontrakter

Advokat Allan Sørensen er medlem af bestyrelse og repræsentantskab i flere erhvervsdrivende virksomheder i Vestjylland. Kontakt Allan Sørensen, hvis du ønsker rådgivning om bestyrelsesforhold, eller hvis du ønsker at opkvalificere din bestyrelse med en advokat med erfaring i bestyrelsesarbejde. Årsagerne, til at vælge en advokat til bestyrelsen for et selskab, er mange, men det gennemgående er behovet for at have juridisk ekspertise lige ved hånden før, under og efter bestyrelsesmøderne. Herudover sikrer en erfaren advokat i bestyrelsen, at bestyrelsens beslutninger og arbejde sker under overholdelse af den ofte komplicerede regulering, som den enkelte virksomhed er underlagt.

Læs mere under de enkelte specialeområder.

 

KONTAKT

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker rådgivning om selskabsretlige forhold eller generationsskifte, rådgivning om bestyrelsens ansvar og opgaver, forberedelse af generalforsamlinger eller varetagelse af dirigenthverv.


Profil  |  Advokat Allan Ø. Sørensen
Telefon  + 45 61 78 06 82
Send en mail  as@clea-advokater.dk