FAST EJENDOM
OG ENTREPRISE

FAST EJENDOM OG ENTREPRISE

Advokat Allan Sørensen rådgiver professionelle aktører, offentlige myndigheder og private alle juridiske aspekter af fast ejendom, herunder overdragelse af erhvervsejendomme, udlejningsejendomme og landbrug samt om erhvervslejeret, entrepriseret og projektudvikling af fast ejendom.

Det kræver lige dele indsigt i de kommercielle som juridiske forhold at undgå de faldgruber og udnytte de muligheder, som markedet for fast ejendom byder på. Advokat Allan Sørensen har i en årrække rådgivet om fast ejendom i Midt- og Vestjylland, og han har derved et indgående kendskab til markedsvilkårene i forhold til blandt andet overdragelse af erhvervs- og udlejningsejendomme samt de særegne forhold, der ofte knytter sig til erhvervslejemål i detailbranchen i et turist- og sæsonpræget marked.

Læs mere om de enkelte specialer eller kontakt Clea Advokatfirma for en uformel og uforpligtende drøftelse af juridiske forhold med relation til fast ejendom, erhvervslejeret, entrepriseret mv. 


Allan Sørensen
Indehaver & Advokat (L)

Jeg lægger stor vægt på »tilgængelighed«, og du er altid velkommen til at kontakte mig for en uformel og uforpligtende drøftelse af dine spørgsmål om fast ejendom, erhvervslejeret eller entrepriseret.

» KONTAKT + 45 61 78 06 82