UDLEJNINGSEJENDOMME


Hos Clea Advokatfirma er køb og salg af fast ejendom et kerneforretningsområde. Advokat Allan Sørensen rådgiver navnlig om køb og salg af udlejningsejendomme til bolig- og erhvervsformål. Overdragelse af udlejningsejendomme er en kompliceret proces, som kræver et indgående kendskab til de juridiske forhold, som regulerer overdragelsen af ejendommen, miljøretlige forhold, moms- og skattemæssige forhold samt samt lejelovgivning. Som køber af en udlejningsejendom er det blandt andet centralt for vurderingen af risikoen ved investeringen, at der bliver foretaget en vurdering af de aftalte vilkår i de eksisterende lejekontrakter.

Specialeområdet omfatter eksempelvis rådgivning om:

  • forhandling og udarbejdelse af købsaftale om ejendommen
  • gennemgang af handlens dokumenter
  • selskabsretlige forhold ved overdragelse af ejendomsselskaber
  • vurdering af de aftalte vilkår i erhvervslejekontrakter og boliglejekontrakter
  • forhandling, fortolkning og udarbejdelse af eventuelle nye lejekontrakter
  • miljøretlige forhold
  • problemstillinger om pant, servitutter og tinglysning
  • rådgivning om forsikring og finansiering

Hvis du overvejer at investere i en udlejningsejendom, så kontakt advokat Allan Sørensen tidligst muligt i processen, så er du sikret professionel juridisk rådgivning om din investering. Allan Sørensen rådgiver navnlig om køb og salg af udlejningsejendomme i Midt- og Vestjylland, herunder Holstebro, Ringkøbing Herning, Silkeborg og Aarhus.Har du spørgsmål eller brug for rådgivning?

Hvis du overvejer at investere i en udlejningsejendom, eller hvis du har spørgsmål om erhvervslejeret eller boliglejeret, så kontakt advokat Allan Sørensen tidligst muligt i processen, så er du sikret professionel juridisk rådgivning om din investering.

KONTAKT

Advokat Allan Sørensen har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom, herunder køb og salg af erhvervsejendomme og udlejningsejendomme, ligesom har har betydelig erfaring med at rådgive lejere og udlejere af erhvervslejemål om alle juridiske aspekter af erhvervslejeret. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om fast ejendom, så kontakt advokat Allan Sørensen.


Profil  |  Advokat Allan Ø. Sørensen
Telefon  + 45 61 78 06 82
Send en mail  as@clea-advokater.dk