OM CLEA

Clea er et boutique advokatfirma, som er etableret med et ønske om at tilbyde juridisk rådgivning af højeste kvalitet inden for udvalgte juridiske specialeområder samt den bedst mulige service til kontoret klienter. Grundlaget for rådgivningen er specialisering, viden og erfaring samt interesse for juridiske forhold med relation til specialeområderne.

Den bedst mulige service sikres navnlig ved tilgængelighed og moderne løsninger, hvor kundemøder, dokumentunderskrivelse og anden sagsbehandling kan klares digitalt.

Advokat Allan Sørensen er bosiddende i Ringkøbing i Vestjylland, men driver Advokatfirmaet Clea med udgangspunkt fra Herning. Advokat Allan Sørensen har en bred erhvervsmæssig baggrund efter i en årrække at have arbejdet som erhvervsadvokat med speciale i erhvervsret og fast ejendom, som ekstern underviser i formueret på Københavns Universitet og Aarhus Universitet, som bestyrelsesmedlem i en række erhvervsdrivende virksomheder og som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret. Viden og erfaring sikrer bedre løsninger og derved værdi for klienterne.

Advokatvirksomhedens klienter omfatter primært mindre og mellemstore virksomheder og private i Vestjylland. Varige relationer og et indgående kendskab til hver enkelt klient og virksomhed er værdsat, da det sikrer, at rådgivningen - udover at være juridisk velfunderet - også er tilpasset den enkelte klients ønsker, behov og forretningsmæssige situation.

Hvis en sag ikke ligger inden for advokatfirmaets specialeområder, henvises sagen til andre rådgivere. En sag skal altid løses der, hvor den bliver løst bedst.

Værdigrundlaget hos Clea Advokatfirma er baseret på en kompromisløs tilgang til kvalitet, ordentlighed og tilgængelighed.

Velkommen til et trygt samarbejde.


Allan Sørensen
Indehaver & Advokat (L)

Som advokat rådgiver jeg med et langsigtet perspektiv og overvejer altid, hvordan domstolene vil se på den valgte løsning. Det er min erfaring, at den bedste måde at undgå en retssag, er at forvente den og forberede sig bedst muligt fra start. En kompromisløs tilgang til »kvalitet« er den bedste forberedelse og begrænser risikoen for konflikter og retssager.

Hos Clea Advokatfirma er »ordentlighed« grundlaget for rådgivningen samt for forholdet til klienter, samarbejdspartnere og andre relationer. Der er ikke lovgivning om alle forhold, og rådgivningen omfatter udover juridiske og kommercielle forhold også etiske hensyn. Ordentlighed er endvidere grundlaget for tillid, som er en forudsætning for ethvert værdifuldt samarbejde.

Jeg lægger endvidere stor vægt på »tilgængelighed«, og du er altid velkommen til at kontakte mig for en uformel eller forpligtende drøftelse af en sag eller situation.

Telefon + 45 61 78 06 82
Send en mail »
as@clea-advokater.dk

OM ALLAN SØRENSEN

Allan Sørensen rådgiver udelukkende inden for specialeområderne HR-Jura, erhvervsret og selskabsret samt fast ejendom, da specialisering, viden og erfaring sikrer juridisk rådgivning af høj kvalitet, en konkurrencedygtig pris og den størst mulige værdi for klienterne.


KARRIERE:

 • Advokat & Indehaver, Clea Advokatfirma 2019-
 • Vestre Landsret, konstitueret landsdommer 2018-2019
 • Aarhus Universitet, ekstern lektor i formueret 2013-2018
 • Vestre Landsret, konstitueret landsdommer (advokatkonstitution) 2017
 • Advokatfirmaet Thorninger, advokat og indehaver 2012-2018
 • Københavns Universitet, ekstern underviser i formueret 2011-2012
 • Gorrissen Federspiel, advokatfuldmægtig 2009-2012


UDDANNELSE:

 • Specialistuddannelsen i Retssagsbehandling & Procedure
  Danske Advokater 2016
 • Advokat 2012
 • BA.Jur. 2008 og Cand.Jur. 2009 , Aarhus Universitet
 • HA(jur) 2006, Handelshøjskolen i Aarhus