STRAFFERET   //   ANSÆTTELSESRET   //   SELSKABSRET   //   KONTRAKTER   //   ERHVERVSLEJERET   //   FAST EJENDOM

BOLIGHANDLER - PRIS FOR KØBERRÅDGIVNING


Der er stor forskel på prisen for advokatbistand ved et boligkøb, men det er altid væsentligt at være opmærksom på, at en billig løsning her og nu kan blive en dyr løsning på længere sigt, hvis der er forhold eller risici, som du ikke blev rådgivet tilstrækkeligt om, eller som du ikke forstod betydningen af. Hos Clea advokatfirma er prisen ved et privat boligkøb altid fast (alle priser er inkl. moms).
Almindelig bolighandel, hvor ejendommen er udbudt til salg via mægler

Pris for køberrådgivning hos Clea Advokatfirma ved køb af ejerlejlighed, parcelhus eller sommerhus:  7.500 kr.

Derudover tilbyder Clea Advokatfirma en række tillægspakker:

Tillægspakke 1 - Hvis det i købsaftalen er aftalt, at købers advokat skal varetage berigtigelsen af handlen, herunder tinglyse skøde og udarbejde  refusionsopgørelse. Pris for tillægspakke 1:  2.500 kr.

Tillægspakke 2 - Testamente gifte/ugifte, oprettes som et standard gensidigt testamente. Pris for tillægspakke 2:  5.500 kr.
Almindelig bolighandel, hvor der ikke medvirker ejendomsmægler

Arbejdet forbundet med bolighandlen vil omfatte udarbejdelse af købsaftalen om ejendommen samt berigtigelse af handlen, herunder tinglysning af digitalt skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelse. Prisen vil afhænge af de konkrete omstændigheder, men vil i de fleste tilfælde udgøre:  12.500 kr.
Liebhaverejendomme, hvor der medvirker ejendomsmægler

Ved køb af liebhaverejendomme, hvorved forstås ejendomme udbudt til salg til en kontant købesum på mere end 5 mio. kr., vil prisen afhænge af de konkrete omstændigheder i forhold til parterne, ejendommen og handlens kompleksitet i øvrigt. Prisen vil i de fleste tilfælde udgøre:  12.500 kr.
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

Du er meget velkommen til at kontakte advokat Allan Sørensen for en uforpligtende drøftelse om juridiske forhold med relation til køb og salg af privat bolig eller fritidshus. Allan Sørensen har i mere end 10 år rådgivet om fast ejendom, herunder de juridiske og økonomiske forhold og risici forbundet med overdragelse af fast ejendom mellem private.

Advokat Allan Ø. Sørensen
Telefon  + 45 61 78 06 82
Send en mail  as@clea-advokater.dk