ARTIKLER | EJERAFTALER


Det må altid anbefales, at ejerne af en virksomhed skriftligt aftaler de indbyrdes regler om samejet om virksomheden i en ejeraftale.

En ejeraftale sikrer, at der er forudbestemte vilkår at falde tilbage på, hvis der opstår uenighed i ejerkredsen om væsentlige beslutninger om selskabet, i tilfælde af en ejers ønske om salg af ejerandele i selskabet eller i tilfælde af sygdom eller dødsfald i ejerkredsen.

Selskabsloven regulerer overordnet set selskabets forhold, herunder selskabste ledelse, kapitalkrav, hæftelse, bestyrelse og mange andre forhold, samt forholdet mellem selskabet og dets aktionærer, men ikke relationen mellem ejerne indbyrdes. Uden en særskilt aftale mellem ejerne om selskabet, vil der nemt kunne opstå uløselige konflikter.

En ejeraftale er derfor en meget vigtig aftale, og vilkårene skal være tilpasset virksomheden og ejerforholdene i den nuværende situation og fremadrettet.HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

Hos Clea Advokatfirma tilrettelægges rådgivningen altid efter din virksomheds konkrete behov. Hvad enten du ønsker ad hoc rådgivning eller et løbende samarbejde om din virksomheds juridiske forhold, så er Clea Advokatfirma det rette valg af samarbejdspartner.

Du er velkommen til at kontakte advokat Allan Sørensen for et uforpligtende drøftelse om et samarbejde.

KONTAKT

Advokat Allan Ø. Sørensen
Telefon  + 45 61 78 06 82
Send en mail  as@clea-advokater.dk