TELEFON

+45 61 78 06 82

OM CLEA ADVOKATFIRMA
ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN

Clea Advokatfirma er en enkeltmandsvirksomhed, som er ejet af advokat Allan Østergaard Sørensen.

Allan Østergaard Sørensen arbejder som erhvervsadvokat og forsvarsadvokat, og han er antaget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og i ankesager ved Vestre Landsret.

Clea Advokatfirma er beliggende i kontorfællesskabet Nupark i Holstebro og i centrum af Ringkøbing på St. Blichers Vej.

Allan Sørensen har tidligere arbejdet som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret i 2017 (3 mdr.) og i 2018-2019 (10 mdr.).

Udover arbejdet som advokat, har Allan Sørensen gennem mere end 10 år undervist i forskellige formueretlige fag på Aarhus Universitet og Københavns Universitet (herunder i panteret, kautionsret og obligationsret) og han underviser i dag i erhvervsret på Handelsgymnasiet UCRS i Skjern.

Allan Østergaard Sørensen er medlem af bestyrelse og repræsentantskab i flere erhvervsdrivende virksomheder og fonde i Midt- og Vestjylland.VÆRDIGRUNDLAG FOR CLEA ADVOKATFIRMA

Uafhængighed, integritet og fortrolighed er nogle af kontorets grundlæggende værdier. Herudover kan du forvente en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed i rådgivningen, ligesom det personlige samarbejde med den enkelte kunde vægtes højt.

Ordentlighed er grundelementet i værdigrundlaget hos Clea Advokatfirma.

Ordentlighed er grundlaget for rådgivningen samt for forholdet til klienter, samarbejdspartnere og andre relationer. Der er ikke lovgivning om alle forhold i vores samfund, og rådgivningen hos Clea Advokatfirma omfatter udover juridiske og kommercielle forhold også etiske hensyn.

Ordentlighed er endvidere grundlaget for tillid, som er en forudsætning for ethvert værdifuldt samarbejde.

ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
ERHVERVSADVOKAT & FORSVARSADVOKAT


Som advokat har jeg en grundlæggende tro på, at specialisering i udvalgte juridiske specialeområder kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed sikrer den mest værdiskabende rådgivning for kunderne i virksomheden. Jeg værdsætter langvarige samarbejdsrelationer og det personlige samarbejde med den enkelte kunde. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde.


SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN