KONTAKT


Du er velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen for en uforpligtende drøftelse af din sag eller situation. Ring til kontoret eller send en e-mail eller SMS, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.
KONTAKTOPLYSNINGER

Send en mail til kontoret » clea@clea-advokater.dk

Send en mail direkte til advokat Allan Østergaard Sørensen » as@clea-advokater.dk


Møder afholdes efter aftale i Ringkøbing eller Holstebro på adressen:

Nupark 51, 1. sal, 7500 Holstebro
St. Blichers Vej 12, 6950 Ringkøbing
KLIENT HOS CLEA ADVOKATFIRMA

Al rådgivning hos Clea Advokatfirma udføres i overensstemmelse med forretningsbetingelserne for Clea Advokatfirma. Forretningsbetingelserne indeholder oplysninger om Clea Advokatfirma, sagernes behandling, sagernes afregning, klientkonti og forsikringsforhold. Alle erhvervssager afregnes efter medgået tid, men du er velkommen til at kontakte kontoret for et skøn over omkostningerne forbundet med løsningen af din opgave. Alle forbrugersager afregnes efter fast pris, som oplyses inden opgaven påbegyndes.
TILGÆNGELIGHED

Det har høj prioritet for mig at være tilgængelig for kontorets kunder. Jeg kan dog i perioder være vanskelig at træffe via telefon, da den stor del af min tid foregår med møder og retssager. Hvis du sender mig en e-mail eller SMS, så vender jeg tilbage - så vidt muligt samme dag - og altid inden for 24 timer // Advokat Allan Østergaard SørensenLÆS MERE    |    FORRETNINGSBETINGELSER    |    PRIVATLIVSPOLITIK

 

  

 

 


ADVOKAT
ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON
+ 45 61 78 06 82