TELEFON

+45 61 78 06 82


 

KONTAKT OS
Kontakt advokat Allan Østergaard Sørensen for en uforpligtende drøftelse om din sag eller situation

Ring til kontoret eller send en e-mail eller SMS, så bliver du kontaktet hurtigst muligt og altid indenfor 24 timer.

Hos Clea Advokatfirma har tilgængelighed for kontorets kunder høj prioritet. Advokat Allan Østergaard Sørensen kan dog i perioder være vanskelig at træffe via telefon, da den stor del af hans tid foregår med møder og retssager. Hvis du sender en e-mail eller SMS, så vil din henvendelse blive besvaret inden for 24 timer.

SEND EN MAIL

Send en mail til kontoret » clea@clea-advokater.dk

Send en mail direkte til advokat Allan Østergaard Sørensen » as@clea-advokater.dk

MØDER AFHOLDES EFTER AFTALE I RINGKØBING OG HOLSTEBRO PÅ ADRESSERNE:

     Nupark 51, DK-7500 Holstebro

     St. Blichers Vej 12, DK-6950 Ringkøbing
KLIENTFORHOLD OG FORRETNINGSBETINGELSER

Al rådgivning hos Clea Advokatfirma udføres i overensstemmelse med forretningsbetingelserne for Clea Advokatfirma.

Forretningsbetingelserne indeholder oplysninger om Clea Advokatfirma, sagernes behandling, sagernes afregning, klientkonti og forsikringsforhold. Alle erhvervssager afregnes efter medgået tid, men du er velkommen til at kontakte kontoret for et skøn over omkostningerne forbundet med løsningen af din opgave. Alle forbrugersager afregnes efter fast pris, som oplyses inden opgaven påbegyndes.

Hos Clea Advokatfirma lægger vi stor vægt på at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med persondatalovgivningen. Du kan læse mere om, hvilke personoplysninger vi behandler, hvor længe oplysningerne gemmes og om dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse om en konkret sag eller situation med relation til strafferet, erhvervsret og selskabsret eller fast ejendom. Rådgivningen hos Clea Advokatfirma er koncentreret om udvalgte specialeområder. Det sikrer den bedste kvalitet, men det indebærer også, at andre sagstyper henvises til andre specialister.ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON + 45 61 78 06 82

SEND EN MAIL TIL ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN