ADVOKAT MED SPECIALE I
FAST EJENDOM, ERHVERVSLEJERET OG LANDBRUGSRETRådgivning om fast ejendom er et kerneforretningsområde område hos Clea Advokatfirma. Advokat Allan Østergaard Sørensen har mangeårig erfaring med at rådgive om køb og salg af alle former for fast ejendom. Han rådgiver endvidere om erhvervslejeret, landbrugsret, entrepriseret og rådgiverret, ligesom han bistår med håndtering af retlige konflikter fast ejendom og erhvervslejeforhold.


HAR DU BRUG FOR EN ADVOKAT MED SPECIALE I FAST EJENDOM?

Hos Clea Advokatfirma tilrettelægges rådgivningen efter dit konkrete behov. Hvad enten du ønsker ad hoc rådgivning til eksempelvis udarbejdelse af en erhvervslejekontrakt eller en udfaldsvurdering af en mulig retssag eller et fast samarbejde, så er Clea Advokatfirma det rette valg af samarbejdspartner. 

Rådgivning om fast ejendom omfatter f.eks.

  • boliglejeret og erhvervslejeret
  • køb og salg af skovejendomme og landbrugsejendomme
  • køb og salg af byggegrunde, udlejningsejendomme og erhvervsejendomme
  • selskabsretlig rådgivning ved overdragelse af ejendomsselskaber
  • konfliktløsning og retssager om fast ejendom
  • entrepriseret og rådgiverret
  • moms-og skattemæssige forhold
  • pant, servitutter og tinglysning
  • miljøretlige forhold
RÅDGIVNING OM KØB, SALG OG UDLEJNING AF FAST EJENDOM

Uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje fast ejendom, så er advokat Allan Østergaard Sørensen klar til at hjælpe. Han bistår ofte med rådgivning ved køb og salg af udlejningsejendomme og investeringsejendommen, hvor det bl.a. er centralt at få gennemgået og vurderet vilkårene i de eksisterende lejekontrakter. Som køber indtræder man i sælgers rettigheder og forpligtelser i de eksisterende lejekontrakter, og fejl i lejekontrakterne kan derfor have stor betydning for købers investering. Kunderne hos Clea Advokatfirma omfatter både professionelle ejendomsudviklere og udlejere med mange udlejningsejendomme og lejemål samt udlejere med få lejemål.

KONTAKT ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN

"Det bliver sjældent rutine at handle fast ejendom, men det bør det være for din advokat. Som advokat med speciale i fast ejendom har jeg gennem de seneste 15 år bistået klienter indenfor ejendomsbranchen med køb og salg af et stort antal udlejningsejendomme, erhvervsejendomme, byggegrunde, skovejendomme og landbrug. Jeg har derfor betydelig erfaring med at løse de udfordringer, der opstår ved handel med fast ejendom og ejendomsselskaber. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for rådgivning."
- Advokat Allan Østergaard Sørensen -

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

Kontakt advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du har brug for rådgivning om fast ejendom. Advokat Allan Østergaard Sørensen rådgiver om alle juridiske aspekter af fast ejendom, herunder køb og salg af ejendomme, erhvervslejeret- og kontrakter samt landbrugsretlige forhold.
ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON + 45 61 78 06 82

SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN