EJENDOMSRÅDGIVNINGRådgivning om fast ejendom er et kerneforretningsområde område hos Clea Advokatfirma. Advokat Allan Østergaard Sørensen har mangeårig erfaring med at rådgive om køb og salg af alle former for fast ejendom. Han rådgiver endvidere om erhvervslejeret, landbrugsret, entrepriseret og rådgiverret, ligesom han bistår med håndtering af retlige konflikter fast ejendom og erhvervslejeforhold. 


HAR DU BRUG FOR EN ADVOKAT MED SPECIALE I FAST EJENDOM?

Hos Clea Advokatfirma tilrettelægges rådgivningen efter dit konkrete behov.

Hvad enten du ønsker ad hoc rådgivning til eksempelvis udarbejdelse af en erhvervslejekontrakt eller en udfaldsvurdering af en mulig retssag eller et fast samarbejde, så er Clea Advokatfirma det rette valg af samarbejdspartner. 

Rådgivning om fast ejendom omfatter f.eks.

  • boliglejeret og erhvervslejeret
  • køb og salg af skovejendomme og landbrugsejendomme
  • køb og salg af byggegrunde, udlejningsejendomme og erhvervsejendomme
  • selskabsretlig rådgivning ved overdragelse af ejendomsselskaber
  • entrepriseret og rådgiverret
  • moms-og skattemæssige forhold
  • pant, servitutter og tinglysning
  • miljøretlige forhold
  • konfliktløsning og retssager om fast ejendom


Du er velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du har brug for hjælp.


TELEFON

+ 45 61 78 06 82

 

 

 

TELEFON + 45 61 78 06 82

Advokat Allan Østergaard Sørensen er erhvervsadvokat og
har stor viden om fast ejendom, herunder erhvervslejeret,
boliglejeret, landbrugsret og tinglysningsmæssige forhold

LANDBRUGSEJENDOMME - KØB OG SALG

Advokat Allan Østergaard Sørensen har stor viden og erfaring med at rådgive om køb og salg af skovejendomme og landbrugsejendomme. Han rådgiver blandet andet om de særlige regler, der efter landbrugsloven gælder for erhvervelse af landbrugsejendomme. Derudover hjælper han med generationsskifte, når landbrugsvirksomheden skal overdrages til næste generation.

En landbrugshandel kan omfatte alt fra køb og salg af mindre hobbylandbrug til overdragelse af en professionelt drevet landbrugsvirksomhed omfattende et stort antal ejendomme, medarbejdere og kontrakter med samarbejdspartnere. En landbrugshandel er kompliceret, og det må altid anbefales, at sælger og køber anvender en advokat med speciale i landbrugsret til at rådgive og bistå med overdragelsen.

LÆS MERE OM LANDBRUGSEJENDOMME

UDLEJNINGSEJENDOMME - KØB OG SALG

Uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje fast ejendom, så er advokat Allan Østergaard Sørensen klar til at hjælpe. Han bistår ofte med rådgivning ved køb og salg af udlejningsejendomme og investeringsejendommen, hvor det bl.a. er centralt at få gennemgået og vurderet vilkårene i de eksisterende lejekontrakter. Som køber indtræder man i sælgers rettigheder og forpligtelser i de eksisterende lejekontrakter, og fejl i lejekontrakterne kan derfor have stor betydning for købers investering. Kunderne hos Clea Advokatfirma omfatter både professionelle ejendomsudviklere og udlejere med mange udlejningsejendomme og lejemål samt udlejere med få lejemål.

LÆS MERE OM UDLEJNINGSEJENDOMME

BOLIG OG SOMMERHUS - KØB OG SALG

At købe bolig er for de fleste den største økonomiske investering i livet. Det er en beslutning, som bør træffes på et solidt grundlag af undersøgelser og vurderinger. Når du har udset dig den perfekte bolig, er det en god ide at inddrage en advokat med speciale i fast ejendom. Det er den sikreste måde til at undgå økonomiske og juridiske faldgruber og ubehagelige overraskelser.

Udover rådgivning om købet af ejendommen, rådgiver advokat Allan Østergaard Sørensen om købets betydning for dine private formueforhold, og om jeres muligheder for at for at sikre hinanden bedst muligt ved oprettelse af eksempelvis testamente og fremtidsfuldmagter.

LÆS MERE OM BOLIGRÅDGIVNING

"Det bliver sjældent rutine at handle fast ejendom, men det bør det være for din advokat. Som advokat med speciale i fast ejendom har jeg gennem de seneste 15 år bistået klienter indenfor ejendomsbranchen med køb og salg af et stort antal udlejningsejendomme, erhvervsejendomme, byggegrunde, skovejendomme og landbrug. Jeg har derfor betydelig erfaring med at løse de udfordringer, der opstår ved handel med fast ejendom. Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for rådgivning."

/ Advokat Allan Østergaard Sørensen