TELEFON + 45 61 78 06 82

Advokat Allan Østergaard Sørensen er erhvervsadvokat
og forsvarsadvokat
og har speciale i erhvervsret, selskabsret,
fast ejendom og strafferet

VELKOMMEN HOS
CLEA ADVOKATFIRMAClea Advokatfirma er ejet af advokat Allan Østergaard Sørensen, som er erhvervsadvokat og forsvarsadvokat.

Som erhvervsadvokat har Allan Østergaard Sørensen en uformel, kommerciel og løsningsorienteret tilgang til juridisk rådgivning. Han rådgiver primært om juridiske forhold med relation til selskabsret, ejerskifte, erhvervskontrakter, erhvervslejeret og ejendomshandel. Specialisering i udvalgte fagområder er et strategisk valg, som sikrer den højeste kvalitet og den mest værdiskabende rådgivning.

Som forsvarsadvokat har Allan Østergaard Sørensen omfattende erfaring med en bred vifte af straffesager, lige fra økonomisk kriminalitet til personfarlige forbrydelser. Han er udpeget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og i ankesager ved Vestre Landsret. Med tidligere erfaring som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret har advokat Allan Østergaard Sørensen en dybdegående indsigt og erfaring med retssystemet og konfliktløsning.

Hos Clea Advokatfirma vægter grundlæggende værdier som uafhængighed, integritet og fortrolighed højt. Herudover er rådgivningen baseret på en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed, ligesom det personlige samarbejde med den enkelte kunde er værdsat.

Velkommen til et trygt og professionelt samarbejde.

 

TELEFON
+45 61 78 06 82

 

 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?Du er meget velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen for en uforpligtende drøftelse af din sag eller situation.

Ring til kontoret eller brug kontaktformularen, så bliver du kontaktet hurtigst muligt.

ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN


TELEFON
+ 45 61 78 06 82