ERHVERVSRET   |   SELSKABSRET   |   FAST EJENDOM   |   ERHVERVSLEJERET   |   LANDBRUGSRET   |   STRAFFERET

VELKOMMEN HOS CLEA


Et uformelt, højt specialiseret og løsningsorienteret advokatkontor, som rådgiver om erhvervsret, selskabsret, fast ejendom og strafferet

Clea Advokatfirma drives af advokat Allan Sørensen.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og kommercielle forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om konfliktløsning og retssager, dels fra arbejde som erhvervsadvokat, dels fra tidligere arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Advokat Allan Sørensen arbejder endvidere som forsvarsadvokat og bistandsadvokat i straffesager.

Specialisering i udvalgte juridiske specialeområder kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed er kernen i rådgivningen.

Ordentlighed er grundelementet i værdigrundlaget hos Clea Advokatfirma. Ordentlighed er grundlaget for rådgivningen samt for forholdet til klienter, samarbejdspartnere og andre relationer. Der er ikke lovgivning om alle forhold i vores samfund, og rådgivningen hos Clea Advokatfirma omfatter udover juridiske og kommercielle forhold også etiske hensyn. Ordentlighed er endvidere grundlaget for tillid, som er en forudsætning for ethvert værdifuldt samarbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Allan Sørensen, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde eller en konkret sag eller situation.

Velkommen til et trygt samarbejde.

 

TELEFON

+45 61 78 06 82

 

 

 

FAST EJENDOM

Advokat Allan Sørensen har mangeårig erfaring med at rådgive om køb og salg af erhvervsejendomme, udlejningsejendomme samt skov- og landbrugsejendomme, ligesom han har har betydelig erfaring med at rådgive lejere og udlejere af erhvervslejemål om alle juridiske aspekter af erhvervslejeret. 


LÆS MERE

 

 

ERHVERVSRET

Rådgivning efter din virksomheds behov. Rådgivningen hos Clea Advokatfirma er koncentreret om specialeområderne erhvervsret, selskabsret, generationsskifte, fast ejendom samt danske og internationale kontrakter. Advokat Allan Sørensen har endvidere stor viden om konfliktløsning og retssager i erhvervsforhold. Læs mere...


LÆS MERE

 

ERHVERVSLEJERET

En virksomheds beliggenhed og lokaler har i mange tilfælde stor betydning for lejers virksomhed, ligesom omkostningerne forbundet med lejeforholdet kan være betydelige. Erhvervslejeret er samtidig kompliceret og forudsætter indsigt og erfaring med de de juridiske og kommercielle problemstillinger, som knytter sig til erhvervslejeret.


LÆS MERE

 

 

LANDBRUGSRET

Har du har brug for juridisk rådgivning om køb og salg af skov- og landbrugsejendomme eller personer og selskabers drift af landbrugsvirksomhed f.eks. til udarbejdelse af samejekontrakter, generationsskifte, landbrugshandler, interressentskabskontrakter, forpagtningsaftaler eller handelsaftaler, så kontakt Clea Advokatfirma.

LÆS MERE

 

Advokat Allan Sørensen


Som advokat tror jeg grundlæggende på, at specialisering i udvalgte juridiske specialeområder kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed sikrer den mest værdiskabende rådgivning for kunderne i virksomheden. Du er altid velkommen til at kontakte mig via telefon eller mail  as@clea-advokater.dk, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse om et samarbejde eller en konkret sag eller situation.

 

Telefon +45 61 78 06 82

Clea Advokatfirma

Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
St. Blichers Vej 12, 6950 Ringkøbing  · 
Nupark 51, 7500 Holstebro