TELEFON + 45 61 78 06 82

Advokat Allan Østergaard Sørensen er erhvervsadvokat
og forsvarsadvokat
og har speciale i erhvervsret, selskabsret,
fast ejendom og strafferet

VELKOMMEN HOS
CLEA ADVOKATFIRMAClea Advokatfirma er ejet af advokat Allan Østergaard Sørensen, som er erhvervsadvokat og forsvarsadvokat.

Som erhvervsadvokat har Allan Østergaard Sørensen en uformel, kommerciel og løsningsorienteret tilgang til juridisk rådgivning. Han rådgiver primært om juridiske forhold med relation til selskabsret, kontrakter, ejerskifte, erhvervslejeret og fast ejendom. Specialisering i udvalgte fagområder er et strategisk valg, som sikrer den højeste kvalitet og den mest værdiskabende rådgivning.

Som forsvarsadvokat har Allan Østergaard Sørensen omfattende erfaring med en bred vifte af straffesager, lige fra økonomisk kriminalitet til personfarlige forbrydelser. Han er udpeget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og i ankesager ved Vestre Landsret. Med tidligere erfaring som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret har advokat Allan Østergaard Sørensen en dybdegående indsigt og erfaring med retssystemet og konfliktløsning.

Hos Clea Advokatfirma vægter grundlæggende værdier som uafhængighed, integritet og fortrolighed højt. Herudover er rådgivningen baseret på en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed, ligesom det personlige samarbejde med den enkelte kunde er værdsat.

Velkommen til et trygt og professionelt samarbejde.

 

TELEFON
+45 61 78 06 82

 

 

STRAFFESAGER / FORSVARSADVOKAT

Som sigtet eller tiltalt i en straffesag har du i de fleste tilfælde brug for en advokat. Advokat Allan Østergaard Sørensen arbejder som forsvarsadvokat i alle former for straffesager og er udpeget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og i ankesager ved Vestre Landsret. Han har en kompromisløs tilgang til kvalitet og grundighed. Det sikrer dig det bedst mulige forsvar.


 

EJENDOMSRÅDGIVNING

Det bliver sjældent rutine at handle fast ejendom, men det bør det være for din advokat. Hos Clea Advokatfirma kan du forvente specialiseret rådgivning om køb, salg og udlejning af fast ejendom, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Kontakt advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du har brug for hjælp.


 

ERHVERVSRÅDGIVNING

Har du har brug for rådgivning fra en erhvervsadvokat, så kontakt advokat Allan Østergaard Sørensen. Som erhvervsadvokat har Allan Østergaard Sørensen stor erfaring med at rådgive mindre og mellemstore virksomheder i Midt- og Vestjylland om erhvervsjuridiske og forretningsmæssige forhold.


 ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON
+ 45 61 78 06 82

Clea Advokatfirma

RÅDGIVNING TIL VIRKSOMHEDER OG PRIVATE I VESTJYLLAND
ST. BLICHERS VEJ 12, 6950 RINGKØBING |
NUPARK 51, 7500 HOLSTEBRO