VELKOMMEN HOS CLEA

Et uformelt og løsningsorienteret advokatkontor, som rådgiver om erhvervsret, selskabsret og fast ejendom


Clea Advokatfirma er etableret af advokat Allan Sørensen.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om håndteringen af konflikter og retssager, dels fra arbejde som erhvervsadvokat, dels fra arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Uafhængighed, integritet og fortrolighed er nogle af de grundlæggende værdier hos Clea Advokatfirma.

Herudover kan du forvente en kompromisløs tilgang til faglighed og kvalitet i rådgivningen, ligesom det personlige samarbejde med den enkelte kunde og dennes øvrige rådgivere vægtes højt.

Clea Advokatfirma rådgiver primært mindre og mellemstore virksomheder i Vestjylland, og rådgivningen er i reglen baseret på et fast samarbejde med den enkelte kunde eller virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Allan Sørensen, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse om et samarbejde eller hvis du ønsker at drøfte en konkret sag eller situation.


MANDAG - FREDAG 10.00-17.00

TELEFON
+45 61 78 06 82

VIDEN


Specialiseret viden er den ekspertise er den ekspertise, som Clea Advokatfirma kan tilbyde. Læs mere under de enkelte specialeområder eller afsnittet  // VIDEN //  hvor du kan finde artikler og nyheder om aktuelle forhold og temaer med relation til kontorets specialeområder. Ved spørgsmål til artiklerne, er du meget velkommen til at kontakte kontoret

ARTIKLER OG NYHEDER