Velkommen hos CLEA

JURIDISK INDSIGT · INTERNATIONALT UDSYN

CLEA

Clea er et mindre, men højt specialiseret advokatfirma, som rådgiver om HR-Jura, erhvervsret og selskabsret samt fast ejendom. Find det område du søger for at få mere viden om det givne speciale.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og kommercielle forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive professionelle aktører, offentlige myndigheder og private om alle juridiske aspekter af fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om håndtering af konflikter og retssager, dels fra arbejde som advokat, dels fra arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Specialisering, viden og erfaring sikrer juridisk rådgivning af høj kvalitet, en konkurrencedygtig pris og derved den størst mulige værdi for klienterne.

Hos Clea Advokatfirma er tilgængelighed centralt, og du er altid meget velkommen til at kontakte Allan Sørensen for en uforpligtende drøftelse af en sag eller situation.

Velkommen til et trygt samarbejde.


TELEFON + 45 61 78 06 82
SEND EN MAIL » as@clea-advokater.dkVIDEN

Specialiseret viden er den ekspertise, som Clea Advokatfirma kan tilbyde, men den viden, deler vi gerne med dig » Læs mere her


Allan Sørensen
Indehaver & Advokat (L)

Clea Advokatfirma er etableret af advokat Allan Sørensen med et ønske om at levere juridisk rådgivning af højeste kvalitet inden for udvalgte specialeområder samt den bedst mulige service til virksomheder og private i Vestjylland. Allan Sørensen har en bred erhvervsmæssig baggrund efter i en årrække at have arbejdet som advokat med speciale i erhvervsret og fast ejendom, som ekstern underviser i formueret på Københavns Universitet og Aarhus Universitet, som bestyrelsesmedlem i en række erhvervsdrivende foreninger og virksomheder og som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret

Læs mere her

STYRK DIN VIRKSOMHED MED EN
ERHVERVSJURIDISK PARTNER
OG BETROET RÅDGIVER

 

HR-JURA · ERHVERVSRET · SELSKABSRET · KONTRAKTER

Som advokat med speciale i erhvervsretlige forhold rådgiver advokat Allan Sørensen en række mindre og mellemstore virksomheder Vestjylland, herunder i forbindelse med håndteringen af virksomhedens HR-Juridiske og selskabsretlige forhold, ved udarbejdelse af danske og internationale kontrakter samt ved generationsskifte til familie eller medarbejdere. Styrk din virksomhed med en juridisk partner og betroet rådgiver. Kontakt advokat Allan Sørensen for en uforpligtende drøftelse om et samarbejde.

Læs mere her

 

FAST EJENDOM · ERHVERVSLEJERET · ENTREPRISE · LANDBRUGSRET

Hos Clea Advokatfirma rådgives professionelle aktører, offentlige myndigheder og private klienter om alle juridiske aspekter af fast ejendom. Den optimale rådgivning sikres ved en kombinationen af en bred viden om fast ejendom og fokusering på den enkelte klients behov. Kontakt Clea Advokatfirma, hvis du har behov for juridisk rådgivning om køb og salg af fast ejendom, erhvervslejeret eller entrepriseret.

Læs mere her

Clea Advokatfirma
Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
Herning · Ringkøbing · Hvide Sande · Skjern