Clea Advokatfirma

Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland

VELKOMMEN HOS CLEA

Et mindre, men højt specialiseret advokatkontor, der rådgiver om erhvervsret, fast ejendom og proces. Kompetencerne omfatter navnlig specialeområderne HR-Jura og persondataret, selskabsret og generationsskifte, erhvervslejeret, entrepriseret og landbrugsret.

Rådgivningen er karakteriseret ved en kombination af juridisk indsigt, forretningsmæssig forståelse og internationalt udsyn.

Advokatvirksomheden er etableret af advokat Allan Sørensen med et ønske om at tilbyde mindre og mellemstore virksomheder, offentlige myndigheder og private juridisk rådgivning af højeste kvalitet inden for udvalgte specialeområder samt den bedst mulige service. Værdigrundlaget er baseret på en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed, ordentlighed og tilgængelighed.

Hvis en sag ikke ligger inden for advokatfirmaets specialeområder, henvises sagen til andre rådgivere. En sag skal altid løses der, hvor den bliver løst bedst.

Velkommen til et trygt samarbejde.

» KONTAKT CLEA ADVOKATFIRMAKONTAKT

Du er altid velkommen til at kontakte Clea Advokatfirma for en uforpligtende drøftelse af en sag eller situation.

+45 61 78 06 82

ADVOKAT Allan Sørensen

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og kommercielle forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive professionelle aktører, offentlige myndigheder og private klienter om alle juridiske aspekter af fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om håndteringen af konflikter og retssager, dels fra arbejdet som erhvervsadvokat, dels fra arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Specialisering, viden og erfaring sikrer juridisk rådgivning af høj kvalitet, en konkurrencedygtig pris og derved den størst mulige værdi for klienterne.

Send en mail » as@clea-advokater.dk

Læs mere » advokat Allan Sørensen

Clea Advokatfirma
Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
Herning · Ringkøbing · Hvide Sande · Skjern