VELKOMMEN HOS CLEA

EN MINDRE, MEN HØJT SPECIALISERET ADVOKATVIRKSOMHED, SOM RÅDGIVER OM ERHVERVSRET, SELSKABSRET, FAST EJENDOM OG STRAFFERET


Clea Advokatfirma er etableret af advokat Allan Sørensen.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om konfliktløsning, retssager og strafferet, dels fra arbejde som erhvervsadvokat, dels fra arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Allan Sørensen er medlem af bestyrelsen for flere erhvervsdrivende virksomheder i Vestjylland, hvor han navnlig bidrager med viden om selskabsret, personalejuridiske forhold samt rådgivning om danske og internationale kontrakter. En stor del af rådgivningen hos Clea Advokatfirma har international karakter, idet mange af kontorets klienter handler med produkter, maskiner, tekniske anlæg og serviceydelser globalt.

Du er altid velkommen til at kontakte Clea Advokatfirma, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse om et samarbejde, eller hvis du ønsker at drøfte en konkret sag eller situation.

Velkommen til et trygt samarbejde.KONTAKT

Profil  |  Advokat Allan Sørensen
Telefon  + 45 61 78 06 82
Send en mail  as@clea-advokater.dkUDVALGTE KOMPETENCER:

______________________________________________________________________

//  SELSKABSRET OG ERHVERVSRET

//  FAST EJENDOM OG ERHVERVSLEJERET

//  DANSKE OG INTERNATIONALE KONTRAKTER

//  KØB AF PRIVAT BOLIG ELLER FRITIDSHUS

//  RETSSAGER OG KONFLIKTLØSNING

______________________________________________________________________

 

Har du brug for juridisk rådgivning?


Du er velkommen til at ringe til kontoret eller sende en mail. Du kan også udfylde felterne i kontaktformularen, så bliver du kontaktet hurtigst muligt. Vi anbefaler, at du ikke indtaster nogle følsomme personoplysninger f.eks. helbredsoplysninger eller CPR-nr. i kontaktformularen.

 VIDEN

Specialiseret viden er den ekspertise, som Clea Advokatfirma kan tilbyde, men den viden deler vi gerne med dig. Læs seneste nyheder og artikler herunder. Har du spørgsmål til artiklerne eller brug for rådgivning, så kontakt Clea Advokatfirma.

FLERE ARTIKLER OG NYHEDER

 

SENESTE NYHEDER OG UDVALGTE ARTIKLER


· · · · · · · · · ·