STRAFFESAGER    |    SELSKABSRET    |    ANSÆTTELSESRET    |    ERHVERVSKONTRAKTER    |    ERHVERVSLEJERET    |    FAST EJENDOM


TELEFON

+45 61 78 06 82

VELKOMMEN HOS
CLEA ADVOKATFIRMA


Clea Advokatfirma er et uformelt og løsningsorienteret advokatkontor, som rådgiver om selskabsret og ejerskifte, ansættelsesret, danske og internationale kontrakter, fast ejendom og strafferet.

Clea Advokatfirma drives af advokat Allan Sørensen, som er erhvervsadvokat og forsvarsadvokat.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en daglig berøringsflade med en række mindre og mellemstore virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om konfliktløsning og retssager, dels fra arbejde som erhvervsadvokat, dels fra tidligere arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Advokat Allan Sørensen arbejder som forsvarsadvokat og bistandsadvokat i alle former for straffesager og er antaget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og Vestre Landsret.

Du er altid velkommen til at kontakte Allan Sørensen, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde eller en konkret sag eller situation.

Velkommen til et trygt samarbejde.
 

 

ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
ERHVERVSADVOKAT & FORSVARSADVOKAT


Som advokat har jeg en grundlæggende tro på, at specialisering i udvalgte juridiske specialeområder kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed sikrer den mest værdiskabende rådgivning for kunderne i virksomheden. Jeg værdsætter langvarige samarbejdsrelationer og det personlige samarbejde med den enkelte kunde. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde.


SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN

Clea Advokatfirma

Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
St. Blichers Vej 12, 6950 Ringkøbing  · 
Nupark 51, 7500 Holstebro