VELKOMMEN

CLEA ER EN MINDRE, MEN HØJT SPECIALISERET OG MODERNE ADVOKATVIRKSOMHED, SOM RÅDGIVER OM ERHVERVSJURIDISKE FORHOLD OG FAST EJENDOM


Clea Advokatfirma er etableret af advokat Allan Sørensen.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive professionelle aktører og private om alle juridiske aspekter af fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om håndteringen af konflikter og retssager, dels fra arbejde som erhvervsadvokat, dels fra arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Uafhængighed, integritet og fortrolighed nogle af virksomhedens grundlæggende værdier. Herudover kan du forvente en kompromisløs tilgang til faglighed og kvalitet i rådgivningen, ligesom det personlige samarbejde med klienten og dennes øvrige rådgivere vægtes højt.

Clea Advokatfirma rådgiver udelukkende om erhvervsjuridiske forhold og fast ejendom. Ved at fokusere på disse områder, er det muligt at levere juridiske rådgivning af højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris og den bedste service til virksomhedens kunder.

Velkommen til et trygt samarbejde.

 

Telefon:
+45 61 78 06 82

 

SPECIALE I VESTJYLLAND

Ambitionen med Clea Advokatfirma er at skabe Vestjyllands bedste "juridiske afdeling” for mindre og mellemstore virksomheder, og derudover vil jeg altid have en særlig interesse for juridiske forhold med relation til fast ejendom. Som advokat tror jeg grundlæggende på, at specialisering, viden og erfaring kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, ordentlighed og tilgængelighed sikrer den mest værdiskabende rådgivning for kunderne i virksomheden.

Allan Sørensen
Indehaver · Advokat (L) · CIPP/E


Send en mail      Læs mere

SPECIALISERET VIDEN

Specialiseret viden er den ekspertise er den ekspertise, som Clea Advokatfirma kan tilbyde, men den viden, deler vi gerne med dig.NYHEDER OG ARTIKLER

GUIDE TIL ERHVERVSLEJEKONTRAKTER

Hvad enten du lejer eller udlejer erhvervslokaler, er der en række spørgsmål, du bør forholde dig til, før erhvervslejekontrakten skrives under. Hvilke forpligtelser har du som lejer og udlejer? Hvem har ansvaret for vedligeholdelse? Hvordan kan lejen reguleres? Og hvad sker der den dag, lejemålet opsiges? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på i denne artikel. Artiklen indeholder til sidst en liste over de punkter, som du som lejer eller udlejer bør være særlig opmærksom på.

LÆS MERE

 NYHEDER OG ARTIKLER

10 TYPISKE FEJL VED KØB AF PRIVAT BOLIG

Denne guide er udarbejdet på baggrund af mangeårige erfaring med køb og salg af private boligejendomme med henblik på at sikre, at du undgår 10 typiske fejl ved køb af privat bolig.

LÆS MERENYHEDER OG ARTIKLER

GUIDE TIL FORPAGTNINGSKONTRAKTER

Hvis du forpagter eller bortforpagter landbrugsjord, er der en række juridiske forhold, som du bør have styr på, for at du er sikret bedst muligt mod konflikter under forpagtningsperioden og efterfølgende. Formålet med denne artikel er at fremhæve en række af de forhold, som du som bortforpagter eller forpagter særligt bør være opmærksom på, herunder i tilfælde af konkurs.

Læs mereNYHEDER OG ARTIKLER

HVORFOR OPRETTE ÆGTEPAGT OG TESTAMENTE SOM VIRKSOMHEDSEJER?

Oprettelse af ægtepagt og testamente er ofte nødvendigt for at sikre ejerforholdene nu og fremtidigt til virksomhed og formue. Som virksomhedsejer er der udover økonomi og familie en række særlige problemstillinger i forhold til virksomheden, som kan løses ved at oprette ægtepagt og testamente.Clea Advokatfirma rådgiver om alle juridiske aspekter ved køb af privat bolig eller fritidshus om købets betydning for de private formueforhold

LÆS MERE

SENESTE NYHEDER OG ARTIKLER

________________________________________________________________________________

CLEA UDVIDER MED KONTOR I RINGKØBING
NYHED | Oktober 2020

Clea Advokatfirma udvider med kontor i Ringkøbing på adressen: St Blicher Vej 9 · 6950 Ringkøbing. "Ambitionen med Clea Advokatfirma er at skabe Vestjyllands bedste “juridiske afdeling” for mindre og mellemstore virksomheder, og derudover vil jeg altid have en særlig interesse for juridiske forhold med relation til fast ejendom, erhvervslejeret og landbrug." - Advokat Allan Sørensen

10 TYPISKE FEJL VED KØB AF PRIVAT BOLIG
ARTIKEL | Oktober 2020

Denne guide er udarbejdet på baggrund af mangeårige erfaring med køb og salg af fast ejendom henblik på at sikre, at du undgår 10 typiske fejl ved køb af privat bolig eller sommerhus.

CIPP/E CERTIFICERING
NYHED | August 2020

Advokat Allan Sørensen har i august 2020 opnået GDPR-certificeringen CIPP/E og er stærkt rustet til fortsat at rådgive om persondatarettens forskellige regelsæt, herunder persondataforordningen (GDPR), som trådte i kraft den 25. maj 2018. CIPP/E-certificering er en certificering i den globale industristandard inden for persondata.

 

________________________________________________________________________________

GUIDE TIL ERHVERVSLEJEKONTRAKTER
ARTIKEL | Juli 2020

Hvad enten du lejer eller udlejer erhvervslokaler, er der en række spørgsmål, du bør forholde dig til, før erhvervslejekontrakten skrives under. Hvilke forpligtelser har du?  Hvem har ansvaret for vedligeholdelse? Hvordan kan lejen reguleres? Og hvad sker der den dag, lejemålet opsiges? Det er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på i denne artikel.

GUIDE TIL OPSIGELSE AF MEDARBEJDERE
ARTIKEL | Juni 2020

Det er en stor beslutning at opsige en medarbejder, såvel økonomisk som menneskeligt, og det er derfor vigtigt, at der er styr på forholdene omkring opsigelsen. Formålet med denne artikel er at fremhæve en række af de spørgsmål, som en arbejdsgiver generelt bør forholde sig til ved en opsigelse.

HVORFOR OPRETTE ÆGTEPAGT OG TESTAMENTE SOM VIRKSOMHEDSEJER?
ARTIKEL | Juni 2020

Oprettelse af ægtepagt og testamente er ofte nødvendigt for at sikre ejerforholdene nu og fremtidigt til virksomhed og formue. Som virksomhedsejer er der udover økonomi og familie en række særlige problemstillinger i forhold til virksomheden, som kan løses ved at oprette ægtepagt og testamente.