TELEFON
+45 61 78 06 82

VELKOMMEN HOS
CLEA ADVOKATFIRMA


Clea Advokatfirma er ejet af advokat Allan Østergaard Sørensen, som er erhvervsadvokat for forsvarsadvokat. Som advokat har Allan Østergaard Sørensen en kommerciel og løsningsorienteret tilgang til juridisk rådgivning. Han rådgiver udelukkende om strafferet, erhvervsret og fast ejendom. Det er strategisk valg, som sikrer den højeste kvalitet og den bedste rådgivning.

Som erhvervsadvokat og bestyrelsesadvokat har Allan Østergaard Sørensen en daglig berøringsflade med en række mindre og mellemstore virksomheder og derved stor viden og indsigt i erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold. Han har herudover mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom.

Allan Sørensen arbejder som forsvarsadvokat i alle former for straffesager, og han er udpeget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og i ankesager ved Vestre Landsret. Advokat Allan Østergaard Sørensen har tidligere arbejdet ved Vestre Landsret som konstitueret landsdommer, og han har stor erfaring med konfliktløsning, retssager og strafferetssager.

Uafhængighed, integritet og fortrolighed er nogle af kontorets grundlæggende værdier. Herudover er rådgivningen baseret på en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed, ligesom det personlige samarbejde med den enkelte kunde vægtes højt.

Velkommen til et trygt samarbejde.

 

 

 

TELEFON + 45 61 78 06 82

Advokat Allan Østergaard Sørensen er erhvervsadvokat
og forsvarsadvokat
og har speciale i erhvervsret, selskabsret,
fast ejendom og strafferet

SEND EN MAIL TIL ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN

SENESTE NYHEDER OG ARTIKLER


 

SELSKABSRET
BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Det følger af selskabslovens § 130, at bestyrelsen for et aktieselskab, anpartsselskab eller en erhvervsdrivende fond skal oprette en forretningsorden for bestyrelsens virksomhed. Bestyrelsens forretningsorden er med andre ord lovpligt, men hvad skal en forretningsorden indeholde? Læs mere i denne artikel.

LÆS MERE »

 

Clea Advokatfirma

RÅDGIVNING til MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER I MIDT- OG VESTJYLLAND
ST. BLICHERS VEJ 12, 6950 RINGKØBING  ·  NUPARK 51, 7500 HOLSTEBRO