VELKOMMEN HOS CLEA


En uformel og løsningsorienteret advokatvirksomhed med speciale i erhvervsret, selskabsret, fast ejendom, erhvervslejeret, entrepriseret, landbrugsret og proces.


Clea Advokatfirma drives af advokat Allan Sørensen. Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en bred berøringsflade med en række danske virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og kommercielle forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom. Allan Sørensen har endvidere stor viden om konfliktløsning og retssager, dels fra arbejde som erhvervsadvokat, dels fra tidligere arbejde som konstitueret landsdommer ved Vestre Landsret.

Kontorets klienter omfatter primært mindre og mellemstore ejerledede virksomheder i Vestjylland. En betydelig del af rådgivningen hos Clea Advokatfirma har international karakter, da mange af kontorets kunder køber og sælger maskiner, produkter og serviceydelser globalt.

Specialisering, viden og erfaring kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed er kernen i rådgivningen hos Clea Advokatfirma.

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Allan Sørensen, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde eller en konkret sag eller situation.KONTAKT CLEA ADVOKATFIRMA


LÆS MERE OM KOMPETENCERNE HOS CLEA ADVOKATFIRMA UNDER DE ENKELTE SPECIALEOMRÅDERSENESTE NYHEDER OG ARTIKLER

SELSKABSRET | HVORFOR VÆLGE EN ADVOKAT TIL BESTYRELSEN

Årsagerne, til at vælge en advokat til bestyrelsen for et selskab, er mange, men det gennemgående er behovet for at have juridisk ekspertise lige ved hånden før, under og efter bestyrelsesmøderne. Herudover sikrer en erfaren advokat i bestyrelsen, at bestyrelsens beslutninger og arbejde sker under overholdelse af den ofte komplicerede regulering, som den enkelte virksomhed er underlagt.

LÆS MERE

 SENESTE NYHEDER OG ARTIKLER

ERHVERVSLEJERET | HVORDAN FASTSÆTTES MARKEDSLEJEN FOR ET ERHVERVSLEJEMÅL

Er du lejer eller udlejer af et erhvervslejemål, hvor lejekontrakten er indgået efter den 1. januar 2000, og er den aftalte leje for høj eller lav, kan der ofte være mulighed for at få lejen reguleret til markedslejen. Formålet med denne artikel er at give en introduktion til de kriterier, som er afgørende for fastsættelsen af markedslejen for et erhvervslejemål.

LÆS MERE

 SENESTE NYHEDER OG ARTIKLER

BOLIGHANDLER | HUSK ADVOKATFORBEHOLDET

Det er dyrt at glemme advokatforbeholdet. Et advokatforbehold er ikke automatisk en del af købsaftalens vilkår. Det er vigtigt, at du som køber får sikret dig, at vilkåret er indsat i aftalen. Hvis sælger eller mægler ikke vil indsætte et advokatforbehold, skal du vente med at underskrive købsaftalen, til din advokat har gennemgået aftalen med bilag. Du kan også få din advokat til at sikre, at advokatforbeholdet er korrekt formuleret.

LÆS MERE

 SENESTE NYHEDER OG ARTIKLER

10 TYPISKE FEJL VED KØB AF PRIVAT BOLIG

Denne guide er udarbejdet på baggrund af mangeårige erfaring med køb og salg af private boligejendomme med henblik på at sikre, at du undgår 10 typiske fejl ved køb af privat bolig.

LÆS MERE

Clea Advokatfirma

Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
St. Blichers Vej 12, 6950 Ringkøbing  ·  Nupark 51, 7500 Holstebro