TELEFON

+45 61 78 06 82

VELKOMMEN HOS
CLEA ADVOKATFIRMAAdvokat Allan Østergaard Sørensen er erhvervsadvokat og forsvarsadvokat og rådgiver om strafferet, erhvervsret og fast ejendom. Ved at fokusere rådgivningen om udvalgte specialeområder og ved at tage udgangspunkt i den enkelte klients behov, er det muligt at levere den højeste kvalitet og den bedste rådgivning.


Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en daglig berøringsflade med en række mindre og mellemstore virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom. Allan Sørensen arbejder endvidere som forsvarsadvokat i alle former for straffesager og er antaget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og Vestre Landsret.

Uafhængighed, integritet og fortrolighed er nogle af kontorets grundlæggende værdier. Herudover kan du forvente en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed i rådgivningen, ligesom det personlige samarbejde med den enkelte kunde vægtes højt.

Velkommen til et trygt samarbejde.

 

 

 

 

 

TELEFON + 45 61 78 06 82

Advokat Allan Østergaard Sørensen er erhvervsadvokat
og forsvarsadvokat
og har speciale i erhvervsret, selskabsret,
fast ejendom og strafferet

ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
ERHVERVSADVOKAT & FORSVARSADVOKAT


Som advokat har jeg en grundlæggende tro på, at specialisering i udvalgte specialeområder kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed sikrer den bedste og mest værdiskabende rådgivning. Jeg værdsætter langvarige samarbejdsrelationer og det personlige samarbejde med den enkelte kunde.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde eller en konkret sag eller situation.


SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN

Clea Advokatfirma

Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
St. Blichers Vej 12, 6950 Ringkøbing  | 
Nupark 51, 1 sal., 7500 Holstebro