TELEFON

+45 61 78 06 82

VELKOMMEN HOS
CLEA ADVOKATFIRMA


Clea Advokatfirma er et uformelt og løsningsorienteret advokatkontor, som rådgiver om erhvervsret, selskabsret, fast ejendom og strafferet. Ved at fokusere rådgivningen om disse specialeområder er det muligt at levere den højeste kvalitet og den bedste rådgivning til kontorets kunder.

Clea Advokatfirma drives af advokat Allan Østergaard Sørensen, som er erhvervsadvokat og forsvarsadvokat.

Som erhvervsadvokat har Allan Sørensen en daglig berøringsflade med en række mindre og mellemstore virksomheder og derved indsigt og erfaring med erhvervslivets juridiske og forretningsmæssige forhold, ligesom han har mangeårig erfaring med at rådgive om fast ejendom.

Advokat Allan Sørensen arbejder endvidere som forsvarsadvokat og bistandsadvokat i alle former for straffesager og er antaget af Justitsministeriet som beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Holstebro og Vestre Landsret.

Du er altid velkommen til at kontakte Allan Sørensen, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde eller en konkret sag eller situation.

Velkommen til et trygt samarbejde.
 

 

ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
ERHVERVSADVOKAT & FORSVARSADVOKAT


Som advokat har jeg en grundlæggende tro på, at specialisering i udvalgte juridiske specialeområder kombineret med en kompromisløs tilgang til kvalitet, grundighed og ordentlighed sikrer den mest værdiskabende rådgivning for kunderne i virksomheden. Jeg værdsætter langvarige samarbejdsrelationer og det personlige samarbejde med den enkelte kunde. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at drøfte et samarbejde.


SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN

Clea Advokatfirma

Rådgivning til virksomheder og private i Vestjylland
St. Blichers Vej 12, 6950 Ringkøbing  · 
Nupark 51, 7500 Holstebro