ERHVERVSKONTRAKTER


Advokat Allan Østergaard Sørensen har stor viden og erfaring med at rådgive om aftaleret og kontrakter, herunder danske og internationale kontrakter, ansættelseskontrakter, standardbetingelser samt retssager og konfliktløsning.


HAR DU BRUG FOR EN ADVOKAT MED SPECIALE I KONTRAKTER?

En virksomheds succes afhænger i høj grad af, om virksomheden har styr på sine rettigheder og forpligtelser i forhold til leverandører, kunder, medarbejdere og andre aftalerelationer. Det handler om, at tænke langsigtet og se problemerne, inden de opstår. Mange konflikter og retssager kunne være undgået, hvis parterne på forhånd havde fået afstemt forventningerne til hinanden ved en klar og skriftlig aftale.

Et skriftligt aftalegrundlag sikrer, at parterne kender hinandens forventninger, muligheder og begrænsninger og forebygger derved konflikter.


Specialeområdet omfatter eksempelvis rådgivning om:

  • aftaler om industrielle leverancer
  • produktions-, købs-, service- og leveringsaftaler
  • distributionsaftaler eksempelvis med agenter og forhandlere
  • standardaftaler, købsbetingelser samt salgs- og leveringsbetingelser
  • projektkontrakter og udviklingskontrakter
  • ansættelseskontrakter til funktionæransatte medarbejdere
  • konfliktløsning og retssager


Hos Clea Advokatfirma tilrettelægges rådgivningen efter din virksomheds konkrete behov. Hvad enten du ønsker ad hoc rådgivning til eksempelvis udarbejdelse af en fratrædelsesaftale i forbindelse med en opsigelsessituation eller et løbende samarbejde om din virksomheds internationale kontrakter eller personalejuridiske forhold, så er Clea Advokatfirma det rette valg af samarbejdspartner.
HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse om en konkret sag eller situation med relation til danske eller internationale kontrakter.


ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON + 45 61 78 06 82

SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN