FORSIDE    »    BOLIGRÅDGIVNING

 

HAR DU BRUG FOR EN ERFAREN BOLIGADVOKAT
MED SPECIALE I KØB OG SALG AF BOLIG ELLER SOMMERHUS?For de fleste er det at  købe bolig den største økonomiske investering i livet. Det er en beslutning, som bør træffes på et solidt grundlag af undersøgelser og vurderinger. Når du har udset dig den perfekte bolig, er det en god ide at inddrage en advokat med speciale i fast ejendom. Det er den sikreste måde til at undgå økonomiske og juridiske faldgruber og ubehagelige overraskelser.


HAR DU BRUG FOR BOLIGRÅDGIVNING FRA EN ERFAREN BOLIGADVOKAT?

En erfaren boligadvokat er din sikkerhed for kompetent boligrådgivning fra A-Z.

Advokat Allan Østergaard Sørensen har i mere end 10 år rådgivet private kunder i forbindelse med køb af privat bolig eller sommerhus, og han har et indgående kendskab til de juridiske og økonomiske risici, som altid er forbundet med køb af fast ejendom.

Rådgivningen vil i de fleste tilfælde omfatte

  • Gennemgang af købsaftalen og handlens øvrige dokumenter
  • Boligrådgivningsmøde - enten pr. telefon eller på kontoret i Ringkøbing eller Holstebro
  • Rådgivning om tilstandsrapport, el-installationsrapport og valg af ejerskifteforsikring
  • Indhentelse af eventuelle manglende oplysninger om ejendommen
  • Rådgivning om finansierings af købet
  • Godkendelse af handlen, eventuelt med forbehold
  • Eventuel berigtigelse af handlen, herunder tinglysning af digitalt skøde samt udarbejdelse af refusionsopgørelse

Udover rådgivning om købet af ejendommen, rådgiver advokat Allan Østergaard Sørensen om købets betydning for dine private formueforhold, og om jeres muligheder for at for at sikre hinanden bedst muligt ved oprettelse af eksempelvis testamente og fremtidsfuldmagter.

KONTAKT ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN

BOLIGRÅDGIVNING

At købe bolig er for de fleste den største økonomiske investering i livet. Det er en beslutning, som bør træffes på et solidt grundlag af undersøgelser og vurderinger. Når du har udset dig den perfekte bolig, er det en god ide at inddrage en advokat med speciale i fast ejendom. Det er den sikreste måde til at undgå økonomiske og juridiske faldgruber og ubehagelige overraskelser.


 

FAST PRIS VED KØBERRÅDGIVNING

Der er stor forskel på prisen for advokatbistand ved et boligkøb. Det er dog væsentligt at være opmærksom på, at en billig løsning her og nu kan blive en dyr løsning på længere sigt, hvis der er forhold, som du ikke blev rådgivet tilstrækkeligt om, eller som du ikke forstod betydningen af. Hos Clea Advokatfirma er prisen for køberrådgivning altid fast. Det sikrer tryghed om udgifterne ved dit boligkøb.

Følgende er priseksempler. Alle priser er inkl. moms. 1) Almindelig bolighandel, hvor ejendommen er udbudt til salg via ejendomsmægler

Pris for køberrådgivning ved køb af ejerlejlighed, parcelhus eller sommerhus:  7.500 kr. Hvis det i købsaftalen er aftalt, at købers advokat skal berigtige handlen, herunder tinglyse skøde, vil prisen for denne ekstraydelse udgøre:  3.000 kr.2) Almindelig bolighandel, hvor der ikke medvirker ejendomsmægler

Arbejdet forbundet med en almindelig bolighandel, hvor der ikke medvirker ejendomsmægler, vil i de fleste tilfælde omfatte udarbejdelse af købsaftalen om ejendommen samt berigtigelse af handlen, herunder tinglysning af digitalt skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelse. Prisen vil afhænge af de konkrete omstændigheder, men vil i de fleste tilfælde udgøre:  12.500 kr.3) Liebhaverejendomme og mindre landbrugsejendomme

Ved køb af liebhaverejendomme, hvorved forstås ejendomme udbudt til salg til en kontant købesum på mere end 5 mio. kr., samt ved køb af mindre landbrugsejendomme, vil prisen afhænge af de konkrete omstændigheder i forhold til parterne, ejendommen, om der medvirker ejendomsmægler samt handlens kompleksitet i øvrigt.

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

En boligadvokat varetager udelukkende dine interesser og sikrer dig tryghed i alle faserne af dit boligkøb. Du er meget velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du har brug for rådgivning om dit boligkøb.


ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON + 45 61 78 06 82

SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN