TELEFON

+45 61 78 06 82

ERHVERVSLEJERET


Advokat Allan Østergaard Sørensen har stor erfaring og viden om erhvervslejeret og rådgiver både udlejere og lejere af  erhvervslejemål i forbindelse med indgåelse af lejekontrakter og konflikter under lejeforholdet.

HAR DU BRUG FOR EN ADVOKAT MED SPECIALE I ERHVERVSLEJERET?

En virksomheds beliggenhed og lokaler har i mange tilfælde stor betydning for lejers virksomhed, ligesom omkostningerne forbundet med lejeforholdet kan være betydelige. Erhvervslejeret er samtidig kompliceret og forudsætter indsigt og erfaring med de de juridiske og kommercielle problemstillinger, som knytter sig til erhvervslejeret.

Det er derfor af stor værdi for både lejer og udlejer at få kompetent rådgivning fra en advokat med speciale i erhvervslejeret ved indgåelsen af en erhvervslejekontrakt. Det handler om at tænke langsigtet og se problemerne, inden de opstår. Mange tvister og retssager kunne være undgået, hvis parterne på forhånd havde fået afstemt forventningerne til hinanden. En klar og skriftligt erhvervslejekontrakt, som er grundigt gennemgået, sikrer, at parterne kender hinandens forventninger, muligheder og begrænsninger og forebygger derved konflikter.

Det er ved udformningen af erhvervslejekontrakter særligt vigtigt at være opmærksom på, at udgangspunktet om parternes aftalefrihed er begrænset af en række ufravigelige beskyttelsesregler i erhvervslejeloven.

Rådgivning om erhvervslejeret omfatter f.eks.

  • udarbejdelse og forhandling af alle former for erhvervslejekontrakter
  • de udfyldende og ufravigelige regler i erhvervslejelovgivningen
  • vurdering af eksisterende lejevilkår ved ejendomstransaktioner
  • rådgivning i forbindelse med tvister om regulering af lejen og markedslejens størrelse
  • håndtering af sager om mangler ved erhvervslejemål
  • rådgivning om afståelse, fremleje og genindtrædelse
  • tvister om opsigelse, fraflytning og istandsættelse
  • ophævelse af erhvervslejemål og erstatningskrav i tilfælde af misligholdelse


HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR RÅDGIVNING?

Du er altid velkommen til at kontakte advokat Allan Østergaard Sørensen, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse om en konkret sag eller situation med relation til erhvervslejeret, erhvervslejekontrakter, markedslejens størrelse eller andre spørgsmål om erhvervsejendomme.


ADVOKAT ALLAN ØSTERGAARD SØRENSEN
TELEFON + 45 61 78 06 82

SEND EN MAIL TIL ALLAN SØRENSEN